Ekonomiassistent

Vi på NjordX söker dig som vill jobba som ekonomiassistent och bli en del av vårt team. Är du ambitiös, noggrann och vill jobba i en roll med tydligt ansvar, då är det dig vi letar efter! Som ekonomiassistent hos oss har du en viktig roll och ansvar för den löpande redovisningen, du rapporterar till ekonomichefen. Arbetet innebär dagligen kontakt med medarbetare på våra kontor i Göteborg, Stockholm och Landskrona.

Du kommer ansvara för:

  • Hantering av leverantörsfakturor
  • Betalningar
  • Fakturering
  • Kundinbetalningar
  • Påminnelsehantering
  • Moms och periodisk sammanställning
  • Överföra tidrapportering till projekt
  • Vissa kontoavstämningar och delaktig i månadsbokslut

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av liknande arbete. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och kan kommunicera på engelska. Har du tidigare arbetat i affärssystemet Pyramid och har erfarenhet av löneadministration är det meriterade. Är du en person som är strukturerad, samarbetsvillig, ansvarstagande och dessutom uppskattar raka rör och tydlighet – då kan detta absolut vara arbetsplatsen för dig. Viktigast av allt är nog ändå att du passar in i vår vardag; att du också kan stå och skratta med kollegorna, heja på dem du möter i korridoren och berätta om helgens grillsuccé. Har du en hund som du vill ta med till kontoret? Inga problem, hos oss är hundarna också välkomna, de höjer stämningen tycker vi.

Omfattningen är deltid 50 % med möjlighet till ökning.

Start: Omgående

Placering/Ort: Västra Frölunda

Om oss:
Vi på NjordX satsar på full kraft framåt. Vi gör mycket – men vill ännu mer. För att vi ska lyckas med detta behöver vi bli fler och söker nu en ekonomiassistents till teamet. Vi levererar allt ifrån enskilda produkter till kompletta systemlösningar och helhetserbjudanden inom sjöfartsnäringen. Vi tar fullt ansvar, från start till installation och driftsättning. Vår historia börjar 1912, med affärsidén att leverera varor och tjänster till den svenska varvs- och rederinäringen. Produkter för hela fartyget, från kölen till masttoppen, var grunden i verksamheten. Med en stolt historia och över 100 års erfarenhet har vi nu en självklar plats inom sjöfartsnäringen.


Tycker du att detta låter som en tjänst för dig, skicka din ansökan redan idag till jobb@njordx.com  vi går igenom ansökningarna löpande. Har du frågor om tjänsten eller om oss som företag är du välkommen att kontakta Ekonomichef Sara Ekdahl, 073-265 00 81.

Varmt välkommen att bli en del av oss!