Statliga fartyg

Vi levererar kostnadseffektiva installationer och erbjuder underhåll och supporttjänster. Flertalet nyckelfärdiga installationer av kommunikations- och navigationsutrustning har under åren genomförts åt olika statliga organisationer. Vi har även stått för leverans av undervattensutrustning, med installationer och support till en mängd olika typer av fartyg.

Kommersiell sjöfart

Vi har långvariga affärsrelationer med våra kunder inom kommersiell sjöfart. Vi har en unik kunskap och kompetens om våra kunders tekniska och operativa behov och har tagit fram ett komplett sortiment av produkter, tjänster och applikationer inom alla områden av vår expertis. Vi strävar ständigt efter att ligga i framkant gällande kunskap, erfarenhet och service. Tillsammans med en dedikerad och erfaren personal utgör detta grunden till att vi kan leverera bästa möjliga lösning för varje applikation som våra kunder har. 

 

Marinen

Med en lång tradition av samarbete med den svenska marinen och försvarsindustrin är vi en kompentent partner som erbjuder högkvalitativa lösningar inom alla områden av vår expertis.

Våra kunder kräver högsta kvalitet och perfekt integration i sina fartyg. Med vårt kunnande och erfarenhet och i samarbete med världsledande leverantörer levererar vi alltid funktionalitet i kombination med service och support.

Arbetsbåtar

NjordX är din professionella partner när det gäller navigation, kommunikation och integrerade system för alla typer av fartyg, stora som små. Med det produktsortiment vi erbjuder idag och den erfarenhet vi har kan vi skräddarsy en lösning som passar både din verksamhet och din ekonomi.

Vi hjälper dig med rätt produkt, installation och service.